dimecres, 16 de desembre del 2009

Song about...

There's a way
across the space
Across the time
It has always been the same

Run as fast as you can
but not from the light
I promise that I will fight

Our feelings will never be the same


(Chours)
This is all I have
I know it isn't enough
I try to do the best
I fight against the beast

An then at the final lap
You cross the line
And all I wish

It's that you give your hand

(Chours)


Thanks’ babe,
to be my candle
to be who lights me up
even though it's too late


(Chours)


Thanks’ for all babe...


divendres, 6 de novembre del 2009

Teories sociològiques I: Lligar es com pescar.

Bé com a futur sociòleg/antropòleg mort de gana ja he començat a fer les meves cabilacions i a formar els meves teories

Lligar es com pescar, es evident i no per la típica farse "tirar la canya" si no per molts altres, eh aquí un petit resum:

-Quan un va a pescar, és important tenir un bon equip i dur una bona indumentària, per lligar també, si sona a tòpic però, una bona carrosseria fa aturar-te a mirar el tapissat! (Qui m'hauria de dir a mi que arribaria a dir coses tant superficials i que alhora, malauradament, són certes), s'ha de dir que per molt bona canya que tinguis, si no tens tècnica, has begut oli!

-I la barca? Bé podriem dir que el cotxe es la barca dels lligons, si no en tens, et conformes amb el que trobes a ran de costa, pero un cop tens una barca et pots endinsar dins l'immensitat del mar...

-Tècniques:
--Uno a uno (como los Bonitos del norte): Aquell que va provant amb el mateix fins que al final, cau, o se't trenca l'am... llavors, san tornem-hi que no ha estat res.
--Xarxa: El mateix pero amb diferents fronts oberts, s'ha de vigilar que la xarxa no s'esquinçi, perque llavors tots els peixos s'escapen.
--Palangre: Sense triar, tot val! Té un petit inconvenient: és carrega la biodiversitat i el medi, perquè arrasa amb tot i a vegades et trobes amb coses no desitjades, com una roda o una bota vella...
--A arponazos: ja no es tira la canya, si no l'artilleria sencera, ha de caure la presa, sigui com sigui, peti que peti.

(continurà, amb això o altres teories...)

dimecres, 23 de setembre del 2009

Los políticos no negocian, trafican con al paz

ARa escoltava boikot, i dic, posaré akest titol, pro en realitat, volia parlar de mi, pk, si, uenu vaig penjar akell test cutre, pro encara no he parlat de mi, com deia un sabi(no se quin xD) parla poc d'ella, encara menys de tu i molt de les coses

Bé, doncs, a parlar de mi, pro no ser si fer-ho en primera o en tercera, en primera xD:

Em dic Pere Deulofeu Molina, tot i que quasi mai poso el segon cognom, soc de Maçanet de la Selva, un poble macu macu. En aquest instants tinc 16 anys, pro soc "dels vells" ja que soc del Gener.

Físicament, buff.. 1'60 i algu, cabell pseudo afro, color marrò claret com els ulls, i els ulls com el cabell, les orelles petites, ulls miops, i m'han dit que tinc les mans de fuster, i que son maques xD, i 6 pels a la barba dels quals em sento orgullos!

Com ja vai dir, soc un romànitic, pro m'en canso de l'amor i aplico una de les meves millors virtuds i armes, l'humor i al paraula, que pot ser mordaç, negre, còmic o inteligent, depén de l'ús i la "victima". Una altre de le smeves virtuds (crec) esque se escoltar a la gent, i de fet, m'agrada, i si es un problema, intento ajudar-lo/a amb consells o posant de la meva part.

M'agraden masses coses, i m'en desagraden moltes també, un petit resumet xD:

I LAIK: Escoltar música i tocar-la, escriure i interpretar teatre (és evident, no? xD), jugar a bàsquet, anar de concerts, ser a dalt de l'escenari, el trina de tronja, la fanta de llimona, el cali birra, jugar a rol, portar barret sempre que puc...

I DISLAIK: El reggeton, el feixsme, la burocràcia, la corrupció, el sistema, els sitema penal i juridic, les noticies del TN, l'epoca en la que visc (jo seria terriblement feliç 30-40 anys enrerre), el reggeton tot i que el fotut ritme enganxa xD...



Amb això ja n'hi ha prou , no?

dilluns, 21 de setembre del 2009

I us preguntareu...

Per què coi aquest nano escriu teatre?, (ah, fare un altre blog per tenir-lo més controlat, que no es barreji amb el que escric aquí.)

------------
Gràcies a la gent que ha llegit el primer acte i m'ha donat la seva opinió, de debó!, gràcies !
------------

Doncs escric teatre, i a sobre en castellà, per varies raons
:

1. És un gènere que m'encanta, i que pots fer sortir del paper i veure com el que algú ha escrit es pot modificar de tantes i tantes maneres, sense perdre la seva màgia, per això jo tambe penso qeu es l'art total.


2. Per que collons un noi independentista, català, d'esquerres, escriu en castellà?
Bàsicament per vagatje cultural, el que he estat llegint ultimament és en castellà i el vocabulari qeu utilitzo el tinc més fresc, no per res més. I per que aquesta obra es una simple i pura improvització de les primeres frases de l'escena I.

3.Per que em venia de gust, i punt xD


4. Per satisfer les meves necessitats creatives, que no en son poques, i havia de fer algu, i dibuixar i pintar, no es lo meu...


5.Per que en el fons, soc un romàntic, tot i que l'amor em cansi i faci servir l'humor, (el protagonista es uan barreja de hamlet i groucho marx, si no sabeu qeu son, wikipedia amigos! xD), perque l'humor m'encanta, fer riure la gent i que s'ho passin bé, podir a dir que es un dels meus hobbys xD


6.Per què creus tu que ho faig?

diumenge, 20 de setembre del 2009

Periples lunars?

ESCENA V

(Misma escenografía de la escena I, de noche, pero completamente a oscuras sólo con la luz de la farola, en escena está Alfred, sentado, apoyando la espalda en la farola. Mientras él habla, mirando al público, mujeres con vestidos, pero ninguno de color blanco, pasan delante de él, entre el publico i él.)

ALFRED: (Se levanta, y esquiva a las mujeres) Amada mía, ¿te dignarás esta noche a volver a mostrar tu innatural belleza, tu pureza lunar? No perderé la esperanza. Dicen que es lo último que se pierde, aunque yo estoy en total desacuerdo con esos ignorantes... (Coge a una chica por el brazo y le dice) ¡La vida!

(La chica se suelta y se va andando con la cabeza bien alta, él se coloca justo delante del público, las chicas siguen pasando, detrás de él, pero con menos frecuencia)

>>¡Malditos bastardos! Jodidos hipócritas, ¡La vida es lo único que uno realmente posee! Si te arrebatan eso, ya puedes tener esperanzas de volver a levantarte, ¡Que muerto darás contar la tapa!

(Después de decir esto, queda arrodillado, tapándose la cara con el brazo, todas la chicas salen de escena, aparece la Chica, con su vestido blanco, se le acerca y le pincha un poco con el paraguas plegado, él la mira y de un bote se pone en pie y se acicala un poco... aparece la luna, grande como en la escena I, detrás de la Chica y la escena se ilumina)

>>Oh, ¡Es usted!(le hace una reverencia, quitándose el sombrero mostrando un pelo despeinado) Dichosos los ojos que logran ver su magnificencia amada mía...

CHICA: No sea adulador, que no le servirá de nada.

ALFRED: ¡Ah! Es usted, yo me refería a la dama de blanco...

CHICA: ¿¡Y yo voy de verde!? (idiota)

ALFRED: ¡A la luna! ¿Es siempre usted tan egocéntrica?

CHICA: ¡No le conozco pero le odio!

ALFRED: ¿Sabe? Del amor al odio solo hay un paso, y yo he tropezado con su encanto.

CHICA: Ahora a quien os referís ¿A mí o a la luna?

ALFRED: ¿¡ Y eso que importa!? Calle y béseme

CHICA: (indignada) ¡Antes besaría un sapo!

ALFRED: ¿Croak?

CHICA: Idiota (le besa)

(Se cierra el telón, fin del primer acto)

divendres, 18 de setembre del 2009

No cal que sigui lluna plena per estar inspirat ;)

ESCENA IV

(Misma habitación, entra en escena el Sr. L, un hombre gordo y con un peculiar bigote, que lleva puesto un bombín y un pijama largo de color blanco, por la puerta situada en el fondo de la sala)

SR. L: ¡¿Qué es ese escándalo mujer?! ¿Y que demonios haces aún despierta? ¡Y en paños menores!

CHICA:(se da la vuelta para mirar de frente al hombre) Oh, ¡querido!, lo siento, lo siento mucho! Ya sabes cómo me distraigo cuando leo una buena obra, y bien... se me ha pasado la noche volando y...

SR. L: (enfadado) ¡No quiero tus sucias mentiras!, anoche oí la puerta, era tarde, de madrugada, ¿¡Qué hacías fuera!?

CHICA: (temerosa) Sabes de sobra que mi mente no me permite dormir por las noches, y fui a dar un paseo para que me diera el aire, cuando llegué, me fue imposible volver a meterme en la cama, estaba calada hasta los huesos y tuve miedo de despertarte...

SR. L: (más tranquilo) Hum... bueno, esta vez pasa, pero ¡Que no se vuelva a repetir! ¿Entendido, mujer?

CHICA: Claro querido (Se le acerca y le da un beso en la mejilla)

SR. L: Ahora ve y arréglate, hoy es domingo y quiero pasear por el parque un poco, ya sabes que me lo recomendó el médico...

CHICA: Si querido... (Sale por la puerta que ha entrado el Sr. L)

(El Sr. L, saca una campanilla y la hace sonar, luego cierra la puerta del dormitorio y espera, no pasa nada, vuelve ha hacer sonar la campanilla, esta vez con más insistencia, y finalmente aparece una joven muchacha, con ropa de doncella (vestido corto y negro y delantal blanco con cofia a juego), que entrar por el lado opuesto de la pared de la ventana, y se planta en frente del Sr. L)

DONCELLA: Usted dirá mí muy señor mío...

SR. L: Recoge ese libro, y esta tarde no busques ningún compromiso, tenemos que saldar cuentas...

DONCELLA: Pero, ¿Esta tarde Sr.? Es domingo, día del señor, no día de pecado...

SR. L: ¡En pecado fuiste concebida y en pecado vivirás! Ahora ve y dile al cocinero que prepare el almuerzo.

DONCELLA; Si mi señor... (Dicho esto se da la vuelta, y se va, justo al darse la vuelta, el Sr. L le da un cachete en la nalga, sonando como una bofetada, ella se queda quieta impasible un momento y luego se va por donde ha venido y el Sr. L entra por la puerta del dormitorio)

Llum de sol?

ESCENA III

Villa L., empieza a amanecer, una casa con gran lujo y bien amueblada, luces de óleo aún están encendidas, la Chica se encuentra en enaguas, sentada, con un libro, pero no parece mostrarle gran interés, pues mira constantemente por la ventana, situada a la izquierda de la escena.

CHICA: ¡Virgen Santísima! Por el amor de Dios, ¿por que la imagen de ese hombre causa tantos estragos en mi integridad?, ¿Cómo alguien de esa calaña puede perturbar mi culta mente? ¿Será la luna, que con su fuerza gravitatoria, que mueve las mareas, ha movido también mi corazón, descolocándolo de su inaccesible y bajo llave guardado interior? ¿No debería estar en ese sitio mi esposo? (se levanta de la butaca, deja el libro en ella i se acerca a mirar por la ventana, los rayos de sol entran en un ángulo de 45 grados, la abre) Sol, símbolo de razón, ¡ilumina mi turbado corazón y ahuyenta sus temores!

Clar de lluna?

encara penso el titol, pro nomes em surten coses en català xD

ESCENA II

(Se abre el telón, otra calle, con la misma farola)

ALFRED: Oh, la lluvia a cesado... (Se ve la Luna, llena y brillante, increíblemente grande, tocando los tejados, en el cielo) (Se acerca a la farola y cogido a ella, da un par de vueltas y paseando por la calle distraído con voz melancólica recita) En el majestuoso conjunto de la creacion, nada hay que me conmueva tan hondamente, que acaricie mi espiritu y dé vuelo desusado a mi fantasia como la luz apacible y desmayada de la luna. Tú amor extraño, incógnito, amargo y lejano, como la luna brillas y la soledad es muy hermosa... cuando se tiene alguien a quien decírselo.

(Sale de escena, por el otro lado, el contario del que ha llegado)


Llum de lluna

Bé, primera escena de la meva obra de teatre, avera que us sembla...

ESCENA I

Noche cerrada, llueve, pero poco, un hombre con un sombrero de copa y una mujer con un vestido blanco y un paraguas chocan en la calle. Hay una farola en la otra acera que ilumina la escena.

HOMBRE DEL SOMBRERO DE COPA: ¡Disculpe señora!

CHICA: Querrá decir señorita, ¡y mire dónde pisa!

HOMBRE DEL SOMBRERO DE COPA -Oh, lo siento mucho, estava distraído contemplando...

CHICA -Las musarañas!?

HOMBRE DEL SOMBRERO DE COPA -No... la luz de la luna, su esplendor y su belleza...-Mientars dice esto pierde la vista en el cielo

CHICA-Usted es un tipo raro,¡¿No ve que hoy hay nubes!?

HOMBRE DEL SOMBRERO DE COPA (a gritos) -¿Raro? ¡Consiento que me llamen excéntrico pero no raro!-Con voz cada vez más suave – Que no sea visible no significa que no esté allí, escondida, tímida y blanca, con su resplandor translúcido-miró a la chica- sí, blanca y bonita... como usted.

CHICA- Me ará sonrojar caballero... dice timida mientras agacha la cabeza

HOMBRE DEL SOMBRERO DE COPA: Si se sonroja ya no será bonita

CHICA: (con voz enfadada) ¡Es usted un maleducado y un patán!

HOMBRE DEL SOMBRERO DE COPA: ¿Y cómo os llamaís, joven (aunque no tan aparentemente joven) damisela?

CHICA: No és de su incunbencia (se gira y se va)

HOMBRE DEL SOMBRERO DE COPA: Serà mal educada! Se va y no se despide! Adiós muy buenas y... pudrase!... ¡Mi nombre es Alfred! (le grita mientras ella sale de escena) ¡Alfred Winger!

(Alfred se agacha y recoje un pañuelo del suelo, con una iniciales bordadas)

ALFRED: A.L... ¡Éste es el nombre de mi amada! ¡Y a la luna pongo por testigo, que la encontaré, y un día (o noche) será mía!

(sale de escena por el lado contrario que la chica)


dijous, 27 d’agost del 2009

Comunism against Capitalism

Comunisme VS Capitalisme

Bé, un peaxo d ecopiar pegar de la meva ardua discussió amb la pilar, que va ser molt entretinguda:

(primer va començar al feisbuc, despres al msn)

Feisbuc (resumidet)

Pere Deulofeu Molina
clar la crisis ve de 9 € riuring xD

Pilar Serra Pons
9€ rere 9€ rere 9€... de la població mundial.. enriute'n tss!

Pere Deulofeu Molina
me n'enrric, tots a enssorrar el sistema capitalista!

Pilar Serra Pons
si homee! nono, el capitalisme amuunt! el comunisme avaall, tot i q en un principi les idees comunistes són les millors i tal i qual.. està demostrat que el capitalisme és el millor sistema. sinó.. mira els paisos de l'est com estan


Pere Deulofeu Molina
un comunisme, mal aplicat.

Pere Deulofeu Molina
i pc, no es culpa del sistema (comunista/anarko) si no de l'especie humana


Pilar Serra Pons
és un utopía, com l'anarquisme, crear un comunisme ben aplicat. vols un cotxe i esperar-te 3 anys a tenir-lo? no és un sistema competent, no millores perquè mai tindràs competència i t'estancaries..

Pilar Serra Pons
no és perfecte, el sistema capitalista és un cicle en forma d'ona.. hi ha moments que està a munt, moments que està avall. el sistema comunista.. és un sistema en què tothom és igual sí, igual de pobre. avui en dia el mercat ha de ser copetitiu, no només pel fet de pagar i pagar; guanyar i guanyar. sino per anar millorant, noves tecnologies, investigacions cientifiques.. això en un món comunista és dificil per no dir impossible


Pere Deulofeu Molina
clar, i despres et queixaras de ke tenim monarquia...

Pilar Serra Pons
clar que em queixo, no té res a veure una cosa amb l'altra! els paisos més rics del món( capitalistes, obvi) no 'gaudeixen' de la monarquia
Ahir a les 23:46
(aki la cosa va anar al msn, ke pel fesibuk es pesat xD)

MSN

PERE pel feisbuk sem fa pesat parlar
PILAR jajaj, ens hi hem lluit xdd, si vols continuar la discusió, endevant, jaja,

PERE http://www.himnos.org/Miembros_Union_Europea.htm ,totes les monarkies dels països "rics"
PILAR pero aixo es europa, i els estats units? i la xina?

PERE la xina, COMUNISTA!
PILAR comunista politicament, capitalista economicament!

PERE i tenten en mao no se ke, ke es com un deu casi (akesta va ser la meva garn cagada xD)
PILAR es mort akest XD

PERE i doncs, jo no numes parlo d'economia si no de sistema, a pos l'altre
PILAR okok, jo parlo d'economia, igualment, l'economia ho arrossega tot..

PERE l'economia capitalista, paga vaui dema mes i dema encara mes, per unes coese pitjors
PILAR jo prefereixo anar pagant, pel que jo vull que no pas esperarme deu any per tenir una casa q el govern em diu q tingui

PERE pero la casa ke tothom tindra per =, sense cap discriminació, clar ke ho prefereixes, pero si no has vist re smillor¿?
PILAR si.. igual de merda, pero tothom en tindra, cert

PERE penses de manera capitalista
PILAR clar

PERE fes un reset i pensa kom un indigent ke no ha vist mai al civilitazacio, si et presenten dos opcions
PILAR si clar.., pero en el mon capitalsita pots anar escalant posicions

PERE 1: mira et pots comprar akesta casa, i potser un dia akella ke es mes boan, pero smepre n'hi hauran de millors
PILAR al mon comunista si has nascut pobre moriras pobre

PERE 2: tens akesta casa com tothom i no hi ha rivaliatat, i aixo vol dir infeliç¿?
PILAR no home no, infeliç no

PERE no es pobre ki mes te si no ki menys necesita, *perdo ric, i amb aixo, puc destrossar kaulsevol argument
PILAR q si, q ja et dic q tot això hi estic d'acord, pero a l'hora d'aplicaru...

PERE clar, es el ke et dic, l'especie humana no esta preparada. No en som capaços
PILAR doncs ja hem arribat al cap del carrer

PERE tenim la copdicia a les venes, perke creixem amb la imatge d'akonseguir coses millors, SEMPRE, es l'exemple de l'indigena
PILAR pero pq un desgraciat te dret a tenir el mateix q un q sempre ha treballat per un mon socialista? només pots fotri ma dura aki, i quan fots ma dura per controlar el poble.. malament

PERE CLASSES, no n'hi ha d'aixo, oblidaten tothom es =, fas un be a la comunitat, ttohom te el seu paper, no hi ha ningu mes importatnt ke ningu (soc comunista de lenin, no d'stalin eh!)
PILAR home, seria contradirte si fossis d'stalin

PERE per xo xD
PILAR q si tot aixo si, seria lu millor, pero es una utopia, pel q deies avans de la cobdicia suposu, per aixo: a ser realistes xd

PERE clar, tambe puc dir ke la independencia es una utopia i no epr aixo deixare de lluitar
PILAR noo! no és una utopia la independencia, la independencia no es una causa perduda

PERE la meva tampoc
PILAR la teva què?

PERE causa, lluitar pel comunisme, creure ke no es uan utopia
PILAR mm.. en tens exemples

PERE no, pero i tu de ke el motor economic d'un país (naltrus-espain) s'independentintzi¿? les colonies americanes, no compten
PILAR merde, xd

PERE amb tanta separació tard o d'hora akabarien cedint o fargmentant-se, cobdicia, altre cop
PILAR sii

PERE i la cobdicia porta les guerres
PILAR pero dintre de la onu i aqestes coses.. no tindras una guerra, en principi

PERE una altre cosa de pk no m'agarda el capitalisme, guerres, muahahah! ke no, i si atakes un pais ke no es de la onu? mister bux¿? pel petroli!
PILAR es diferent, estem a la unio europea

PERE no! i, els yankis son tant o mes kapitalistes ke nosaltres
PILAR més, més

PERE i l'ansar i en blair UE, amb ell!
PILAR bnu, pero aixo no es fruit del capitalisme.. aixo es fruit q son uns fills de puta

PERE i ki els crea, ki els educa¿? ah, el sistema
PILAR pero esq el comunisme tambe es un sistema

PERE pero no educa aixo, jo em refereixo ke el capitalisme crea aixo, el comunisme no
PILAR no, educa a ser uns herois de la poblacio

PERE kin¿?
PILAR el comunista, com a recompensa per ser un bon ciutadà et donaran una medalla.., i d'una medalla no sempre en menges eh

PERE pero si el sistema funciona, menges, i una medalla¿? no et cal, ja hose ke soc un bon ciutada, el petall e sper fer altres coses, *metall
PILAR bnu tu potser no, a la urss es premiava amb una medalla, mentres q als estats units arrivabes pobre i podries acabar podrit de calers, es un sistema amb mes oportunitats, i per comensar has de pensar en la teva familia i en tu, els altres.. ja s'espavilaran

PERE clar, totalment egoísta, si visc be amb el ke tink, no em cal res mes, no es ric ki me ste sinoki menys necessita, recla basica per entendre-ho
PILAR que siii! que jo en la filosofia del comunisme i estic totalment d'acord,

PERE si ho estiguessis, lluitaries pk fos aixis, i pk no hi ha d'haver res per menjar¿?
PILAR comensant per sekeres i acabant per males gestions

PERE mira, un exemple de comunisme vs capitalisme facil d'entendre, a barrakes, pk TOTS els preus son =¿?
PILAR pq no hi hagi competencia

PERE ni mals rollos ke es el ke krea el mercat lliure i el capitalisme
PILAR pero la competencia et fa millorar, pq t'has de conformar amb menys cualitat de vida si pots viure millor

PERE pk no em cal¿?,
PILAR a tu potser no

PERE a ningu li cal
PILAR pero ja etem a lu d'abans.. egoisme, codicia.. blabla

PERE humans, la paraula ho diu tot, i tot ve des del principi
PILAR si s'hagués fet bé des del principi doncs el comunisme seria lu millor, pero portem 5246515887361 anys d'humanitat, i des del primer moment sempre hi ha hagut algu superior a l'altra

PEREclar i enves d'aprofitar ke un sigui millor per ajudar als altres aser com ell, no, a enfonsar-los en al merda pk el pugui viure be, (passen els anys rapidament eh), expltes els camperols, el smates pk set revolten, fas makines pk no et facin falta terbalaldors, i els poks ke tens els explotes, tot pel teu benefici, sense inportarte uan merda la resta. JO, no vull viure en un mon així i faré tott el possible per canviar-ho, i pots dir ke soc utopic pero no soc l'unic (estil john lenon a la canço akella de la pau), i espero ke un dia puguis arrivar a pensar =
PILAR no m'entens

PERE som humans i som aixis, pero jo ho vull canviar
PILAR jo penso exactament que tu, les injusticies i les classes socials em repugnen, l'unic que veig que jo ni la força de molts com jo podrem canviar-ho

PERE tu, jo marxo a dormir ke estic totalment destrossat ( a les 00:23)
PILAR okok, bonanit doncs

PERE (conformista)
PILAR no, realista

PERE no, prefereixes viure en un mon on tothom es trepitja abans ke intentar canviar-lo
PILAR jo sé que no el puc canviar, canviaré o intentaré canviar el que pugui

PEREi com ho saps?
PILAR clar que no ho sé

PERE (conformista)
PILAR però q a veure, q jo et parlava des d'un punt de vista econòmic

PERE i tu has dit ke l'economia ho es tot, i jo et parlo del tot
PILAR si q una cosa porta a l'altra

PERE no pretenguis imposar en un sistema capitalista l'economia comunista ni viceversa
PILAR nono, jo no et pretenc imposar res xd

PERE o instaurar, com prefreixis
PILAR jo no pretenc ferte canviar d'opinio, pq de la manera q ho veus tu.. estic quedant com una covarda

PERE jo pretenc obrir el sulls
PILAR conformista, mai><

PERE doncs sap greu pero... es le ke sembla riuring, pc et fa res ke pengui akesta conversa en el meu blog¿?
PILAR nono, penja penja

PERE merci
PILAR nomes faltaria q censurés jo ara xd

PERE xDDD uenu ara si ke si ke marxo (00:25)


(VAYA CURRADA ME FOTUT!!! tot passat!!!) un altre dia en fare comentaris xD (s'accepten comentaris)

divendres, 24 de juliol del 2009

Cròniques d'un jove cuiner: I

Coses bàsiques I

Bé, en el capítol d'avui explicarè coses bàsiques, que semblen obies, però són molt importants si no vols passar-te un temps a la garjola per intoxicar algù o probocar-li unes cagarrines de cal Déu xD.

1. Les mans netes: Aquesta és la més important, bé la neteja i la netedat en general són el més important en una cuina... Abans i després de manipular aliments és important netejar-se les mans a consiència i la zona de treball que s'ha utilitzat.

2.Espacio vital: També és important tenir un lloc on terballar, no talalras les coses a terra xD (una taula, una fusta i un fogò, bàsic!) i referit a això...

3. Mantén tu espada afilada, joven escudero: És important tenir les eines (totes jejeje): netes, esmolades i ordenades.

4. Armadura de terciopelo: Una roba còmoda, fresca, NETA (riuring), a ser possible una cassaca (de maniga curta o llarga, segons l'època de l'any), uns esclops (o unes croks xDD) o unes sabates que et tapin els dits dels peus ( si no en vols perdre algun...), pantalons llargs de tela (pk siguin frescos)

5. Posat la goma: Si si, heu sentit bé! El làtex es una part important de la cuina... ELS GUANTS! (¬¬ ), per manipular carns crua, i fer barreges amb les mans...

6. Queviures: La matèria prima que s'utilitza també és important. No te'm possis a cuinar amb uns ous podrits o un polastres que té més penicilina que el tomaquet de'n Fleming xD.




Seguiremos en la pròxima entrega, Cròniques d'un jove cuiner: II, Coses bàsiques II

dijous, 23 de juliol del 2009

Un putu test, per omplir, mes que res xD

1.- Nombre: Pere Deulofeu Molina
2.- Dia que naciste:27 de Gener de 1993
3.- Color de iris: com els cabells
4.- Color de pelo: com els ulls
5.- Altura: 1`67
6.- Talla de pie: 42/43
8.- Signo del Zodiaco: Aquari

Favoritos
1.- Canción favorita: Masses per triar
2.- Película favorita: La vida de Brian
3.- Color favorito: Negre
4.- Número favorito: 13
5.- Cadena de TV favorita: TV3
6.- Programa favorito: APM?
7.- Equipo de fútbol favorito: BARÇA!!
8.- Jugador de futbol favorito: Iniesta
9.- Deporte favorito: Bàsket
10.- Emisora de radio favorita: Racc 105



Último que:
1.- Última persona con quien hablaste: Mariona
2.- Última canción que has escuchado: I want you back (Jackson 5)
3.- Última película que has visto: Cube 1
4.- Última persona que te hizo una perdida: La Brun xD
5.- Última vez que lloraste: L'latre dia, pelant cebes... xD
6.- Última persona que has visto: Els meus pares
7.- Último que has comido: Pitza barbacoa del Camí d'Ítaca
8.- Último que dijiste: ok, ara trec els gossos... xD
9.- Última vez que te emocionaste: l'altre dia, pelant cebes xD
10.- Última fotografía que has visto: La del meu flog xD

A elegir:
1.- Medio vacío o medio lleno: mig buit
2.- Café o té: trifassic d'anís
3.- Campo o ciudad: camp
4.- Lluvia o sol: sol
5.- Día o noche: nuit
6.- Rollo o relacion larga? ara no ho se...
7.- Chocolate Blanco o Negro? Amb llet
8.- Inglés o Francés: Anglogabaxo
9.- Beso o abrazo: tot i mes riuring
10.- "Hora cero" o 1ª hora? totes son bones per dormir

Sobre ti:
1.- ¿Cómo te sientes en este momento? cansat xD
2.- ¿En qué lugar te gustaría estar? de vacances
3.- ¿Echas de menos a alguien? se
4.- ¿Qué quieres hacer antes de morir? Viure
5.- ¿Tienes algún pendiente o piercing? No te l'ensenyaré! (es broma!)
6.- Algo a lo que le tengas miedo? a masses coses
7.- ¿Qué colonia utilizas? Hugo boss
8.- ¿Te gusta leer? se
9.- ¿Te gusta escribir? see
10.- ¿Que quieres ejercer en el futuro? Socioleg, o estudiant perpetu xD

Lo que se te pase por la cabeza (nomes flux cerebral xDD, ara ke...):
1.- El nombre de la primera persona que se te pase por la cabeza? Jo
2.- El primer lugar que se te pase por la cabeza: Restaurant
4.- La primera flor que se te pase por la cabeza: Tulipa
5.- El primer animal que se te pase por la cabeza: Wombat xD
6.- El primer color que se te pase por la cabeza: ( ) xD
7.- La primera bebida que se te pase por la cabeza: Fanta de llimona, A.K. Damm
8.- La primera parte del cuerpo que se te pase por la cabeza: pits riuring
9.- El primer objeto que se te pase por la cabeza: Pantalla
10.- El primer día festivo que se te pase por la cabeza:!Festa major!!!

Cròniques d'un jove cuiner: (Zero)

Bé, com que em passo més de la meitat de les hores que passo despert al restaurant (treballant), he decidit desencallar al bloc i, de tant en tant, escriuré un capitol d'aquesta sèrie, explicant coses que he après, què odio i m'agarden d'aquesta feina tant maca, la de passar calor a l'estiu!

diumenge, 19 de juliol del 2009

Aburriment

Aquell fotut estat d'ànim que es sumament desagradable i inebitable un diumenge al vespre...

aquest article d ela frikipedia es brutal i penso posar alguna cosa d'aquestes en practica

http://www.frikipedia.es/friki/Aburrimiento

(es nota que estic aburrit¿?)

dissabte, 18 de juliol del 2009

Religiò o Les meves creències religioses

ATENCIÓN

El siguiente artículo tiene que ver con cosas de religión. Si usted da la vida por su santo o por Jesucristo, este artículo no es apto para usted.

idem

Primerament, disculpeu les faltes garrafals, la incohèrencia del text i les frases ininteligibles o carents de significat,
Gràcies
-----

Bé, en no plenes facultats mentals (algun que altre quinto a sobre) i amb no poca son pero si poques ganes de dormir, em disposo a parlar de la religiò.

Com deia Ska-P:
La religón és de la inquisición, ejerce poderosa y dura su represión a todo lo que se llama sexo y libertad.

TInc massa son, seguiremos con esto

dimecres, 15 de juliol del 2009

Frases cèlebres de ayer i hoy presenta...

(els dos ultims misstges Mentides i Eufemismes, han estat esborrats pk eren una merda)

Les farses celebres d'en Pere , el seu perque, com les va pensar i el seu significat ( o el ke crec ke volen dir, si algu els troba un altre significat, serà escoltat i/o ignorat (o no))

La mort es tant sols el principi de l'eternitat


Vai pensar aquesta frase despres d'acabar-me el 3r llibre de la saga de El mundo del Río de Philip José Farmer (ja us en parlaré més detalladament quan parli de llibres riuring), que va de resurreccions i tal, i vai pensar que quan morim, estem morts per sempre, (si, morts, també parlaré de les meves creencies religioses (inexistents) algun dia xD) i per sempre vol dir tota l'eternitat, eterna com l'estupidesa humana xD.
Lluitar per la pau es com follar per la virginitat

Fa molt de temps que vaig dir aquesta farse, no se a qui, pero va ser pel messenller (vejeu frikipedia-- http://www.frikipedia.es/friki/M%C3%A9senller ) i la vai recordar a classe quan la de socials va parlar de la "pau armada" i jo vai dir que era una gilipollada, que la pau armada acabaria esdevenint una guerra (i ho va ser, la II guerra mundial), perque jo crec, que sense armes, no hi hauria guerres. Què ens hem de defensar? De qui? La meva utopia seria que no calgues tenir armes per defensar-nos, viure completament en pau ( pero continuar vivint eh!)

I, aquesta no es meva pero me l'apropio...

Estimar sense ser estimat es com fregar-se el cul sense haver cagat

Frase extreta de la pagian de la caca http://www.geocities.com/cagarines/
i la vaig trobar molt encertada, parala per si sola xD.

Potser me'n falta alguna i si la trobo al posare xD


Pròximament a Boscos d'aglans... Grandes ídolos de ayer i hoy...



dilluns, 6 de juliol del 2009

El perquè del barret...

Bé, molts us preguntareu per que coi sempre duc barret:

per que soc un friki?, no no es per aixo...
per donar la nota? tampoc es aixo...

És una bonica història de sol i platges menorquines...

Well (si voleu saber per que ara escric aixo en angles, mireu la primera publicaciò), jo soc blanc de mena, genètica suposo, Okay! el fet es que vaig anar de vacances a menorca, molt maca i collonuda, encara que de lligar, mes aviat poc, enfi... es lo que havia xD...

Doncs resulta que un dia, vam anar a una platja (que raro en una illa oi?)(no posare el nom, no perque no me'n recordi, sino per que no m'imiteu...), i vai pendre el sol, molta estona, pero molta, i be, vai quedar rustit, i se'm va fer una cremada bestial a tot el que son les espatlles i una cremada amb butllofa incluida a l'orella. I ja em veus enpastifat de crema idratant (amb el que odio la crema jo!), i al vespre, amb samarreta, que fotia una tivantor per tots conatons, el meu pare va decidir que necesitava quelcom per taparme les orelles del sol, i com que les gorres no tapen les orelles, vam comprar un barret (SI! exacte, es culpa d'un incident fortuït el qeu porti barret!)

Aquest va ser el meu primer barret "guai" de petit n'havia tingut d'altres, un que portava un estampat de fulles molt xulu, pero el dec haver perdut...

Quan vam arribar a Maçanet, al cap d'uns dies van fer la fira artesanal, i vai veure una tenda de barrets, i vaig decidir comprar-me un barret mes "decent" per passar el qeu quedava d'estiu.

I un dia no se per que, anant de festa, me'l vai endur, i va triunfar...

I ara el porto a totarreu...

I fins aquí, una bonica anecdota... si teniu algun dubte, pregunteu, que potser us contesto i tot... tingueu fe...

diumenge, 28 de juny del 2009

Mûsica guay...

Abans he parlat de la mûsica i ja he dit perquè l'escric així.

Ara parlaré de lamúsic aque m'agarda i a la gent de la meva edat no ( o a la majoria de la meva generaciò, o de la gent que conec, no li agrada)

Podria anomenar grups com Led Zeppelin, o Black Sabbath, tot i que hi haurà gent que els coneixerà (si hi ha algu que diu que escolta hevy i no saben qui son, que es talli les venes a lo EMO stail xD)

Parlaré de grups encar menys coneguts, que no vol dir que sigui dolents, jo penso que tot el contrari, principalment de 3, Elp, Return to Forever, i com no, Frank Zappa.

ELP

Emerson, Lake & Palmer

Un grup de rock simfonic i progressiu, qu evai descobrir gràcies a al Sr. Pons, i com diria en Grabu, mûsica per cardar. Tot i que jo penso que es mûsica per pillar una A.K Damm i seure a una butaca per escoltar-la.

Return to Forever

Un grup de Jazz rock dels anys 70, format per Chick Corea (tecles), Lenny Withe (bateria), Stanley Clark (al baix i un dels meus idols musicals (another tema! xD), i Al Di Meola (guitarra). Es un grup que m'agrada especialment perquè fa un parell d'anys vai anar a un concert seu, als Jardins de Cap Roig que pijo no? xD) i em va encantar. Un altre grup per escoltar de tranquis.

Frank Zappa

Simplement, fantàstic. Per alguna cosa es la meva mûsica preferida. COm que se'm fa dificil parlar-ne, fai un copi paste de la wiki que ho resumeix força bé.

Zappa recibió clamorosas críticas en todo el mundo tanto en vida como después de su muerte. La Guía de álbumes de Rolling Stone en 2004 escribió: "Frank Zappa tocó casi todos los géneros de música, fuera en su aspecto de roquero satírico, fusionista de jazz rock, virtuoso de la guitarra, mago de la electrónica o innovador orquestal, su genialidad excéntrica era indiscutible". Aunque su obra se inspiraba en varios géneros, Zappa estableció una forma de expresión coherente y personal. En 1971, su biógrafo David Walley dijo: "Toda la estructura de su música está unificada, no dividida por fechas o secuencias de tiempo, y se construye toda como un compuesto". Al hablar de la música, política y filosofía de Zappa, Barry Miles dijo en 2004 que no se pueden separar; "Todo era una sola cosa; todo era parte de su 'continuidad conceptual'".
Buenu, aixo es mûsica que m'agrada, si en voleu sentir alguna cosa, al youtube, al goear o m'ho dieu a mi ;).


Mûsica...

Bé doncs, avui parlaré de la mûsica (amb circumflex perquè em mola més! :riuring:)

Podria definir la mûsica com a manifestaciò artística, cert, però jo crec que és una manera d'esvargir-se, passar-ho bé, represnetar la veu de l'ànima (la de kantarus no eh! xD ) i per que no, lligar... xD

Ara podir ANOmenar tots els tipus de mûsica que escolto i m'agrada, però me'n deixaria, per tant dire els que no m'agarden i acabem abans xD

-Regeton: no se si s'escriu així pero me la pela, es una merda de mûsica encara que soc atrevit d'anomenar així tal insult a la mûsica de Bob Marley... És mêrda (si amb circumflex com mûsica per que sembli que dic mûsica pero en realitat és una merda) i no hi ha gaire cosa més a per dir-ne...

- TOTA la mêrda comercial què hi ha al mercat: hi ha masses grups que diuen que fan rock i fan un pop comercial que fa venir bàsques... És tant fàcil crear grups d'aquets... TU, TU i TU, selecionats, tu: fars veure que toques la guitarra i cantaras, tu: va tu tamb epots tocr la guitarra i ser el waperes, i tu: mmmm, osties! va una altra guitarra!!, que no ens fa falta ni baix ni bateria per fer un grup... que depriment...


Crec que l'única música desprès de 1995 que m'agrada és el rock català i l'ska internacional...

Un altre dia (ara si m'aborreixo...) parlarè de la música que només m'agarda a mi (o a molt poca gent)

divendres, 26 de juny del 2009

Frikipedia Vs. Wikipedia

Sencillament la frikipedia es infinitament millor, peor ke pensa cadascuna de...

Frikipedia:

sobre frikipedia:

La Frikipedia es un proyecto extremadamente serio iniciado por inspiración divina alrededor del año 1287 a.C., pero sin medios técnicos hasta 2005 d.C., cuando por fin se consigue poner en pie.

La Frikipedia es una parodia de Wikipedia, una enciclopedia online que todos pueden editar. Empezó siendo un pequeño proyecto de Krusher en el servidor de su casa, un 3 de Octubre de 2005. Poco después pasó de servidor en servidor, hasta hoy. La Frikipedia es una página de humor, sarcasmo e ironía, que parodia los contenidos de una enciclopedia, sin ningún ánimo de ofensa. La web mantiene una filosofía similar a la Wikipedia, conservando la característica que la hace única: Todos pueden editarla.

Consiste en cuadragesimotercer compendio más grande de cultura humana y delfínica (y subiendo) existente de forma gratuíta. Bueeeno, y libre, lo que significa que puedes usar la información donde te salga de la churra siempre que pongas de dónde lo has sacado.


sobre wikipedia:

Del Zqhrés: No es la enciclopedia extremadamente seria.

Una burda imitación de Frikipedia que intentaron hacer seria pero en la que cometieron errores tan graves como afirmar que la Tierra gira alrededor del los puticlub de hombres Sol, poner en duda que este esté hecho de chili, afirmar una estupidez tal y como es que la Luna no esta hecha de queso, decir que Windows sirve es un sistema operativo, afirmar que Hulk es verde no rosa no es el padre de Hulk Hogan y lo peor de todo, decir que Stalone es un simple actor (aún se desconoce porque no ha eliminado a esos blasfemos, debe estar violando a la madre de cada uno todas juntas).

Suelen darse de inteligentes y crean proyectos que suelen quedarse por la mitad, hablan de webs superiores en 10 millones de años luz como Frikipedia como si fuera una web cualquiera (que insolencia por eso los wikipedistas no deverian de exsisitir). Intentan estúpidamente obtener fondos para mejorar su paja web y comprar mas furnis en habbo.

Los de la wikipedia quieren hacernos creer que Chuck Norris no es un dios, solo una puta un simple actor e incluyen porno mensajes subliminales tachados.

Para más información no la busqueis, creed en la información verídica que publicamos en esta nuestra Frikipedia que tan solo conseguimos tras horas de duro trabajo, búsqueda, recopilación de información, y mucho, mucho sexo alcohol (pero mucho, ¿eh?).

La wikipedia robó los códigos y el aspecto de la Frikipedia en un intento de plagio (como Ana Rosa Quintana con el libro aquel) y se atreven a decir que son una auténtica enciclopedia. Además el creador de la wikipedia es amigo de Zapatero, de Aznar, de Bush y de Fidel Castro, mata a judíos, echa la culpa de todo a los negros, intentó matar a Dios (afortunadamente Dios tiene por guardaespaldas a Kevin Costner) y es quien llevará el mundo al Apocalipsis. Por último, todos los que escriben en la wikipedia introducen mensajes ocultos para violar a nuestras mascotas (y para conquistar al mundo con seeriedad, aburrimiento y un buscador que no sirve para nada. Que horror no?).

Ah! Se me olvidaba...El creador de Wikipedia mató a Chanquete!!!!


Wikipedia:

sobre frikipedia:

La Frikipedia, también nombrada la «enciclopedia extremadamente seria» o la «enciclopedia inútil», es una parodia de la Wikipedia en español, aunque la Frikipedia argumenta que es al revés. Actualmente tiene más de 7.000 artículos.

La Frikipedia está bajo la licencia GFDL. A principios del año 2006 el responsable de La Frikipedia decidió cerrar la web después de una denuncia de la SGAE (véase esta sección). La Frikipedia está abierta y funcionando de nuevo desde el 20 de octubre de 2007.[1

sobre wikipedia:

Wikipedia es un proyecto de la Fundación Wikimedia (una organización sin ánimo de lucro) para construir una enciclopedia libre[2] y políglota. Los más de 13 millones de artículos de Wikipedia (2,9 millones en inglés)[3] han sido redactados conjuntamente por voluntarios de todo el mundo, y prácticamente todos pueden ser editados por cualquier persona que pueda acceder a Wikipedia.[4] Iniciada en enero de 2001 por Jimmy Wales y Larry Sanger,[5] es actualmente la mayor y más popular[6] obra de consulta en Internet.[7] [8] [9]

Desde su concepción, Wikipedia no sólo ha ganado en popularidad —es a mediados de 2009 la séptima página web más visitada del mundo— sino que su éxito ha propiciado la aparición de proyectos hermanos.


Enfi, els de la wikipedia son uns desgracia i frikipedi amola molt... bé, doncs, mes endevant faré comentaris sobre ls seriosos articles de la frikipedia...

Putu Grabu...

Bé, començo aquest bloc, amb C que mola més,[tatxat!] gràcies [/tatxat!](aquí hi hauria d'haver un tatxat però el putu blogger no ho té, jo volia fer un taxtat estil frikipèdia, pero que hi farem, un altre dia en parlaré de la frikipedia....) per culpa d'un maleït amic meu que explica la seva vida i les seves teories en un putu bloC, xD

És trist, però l'aburriment es superior a tot
(n'hauré de parlar un dia també xD)

Well [es que, dir tants cops bé, no queda... bé :riuring:, en buscaré sinònims... (oh, una altra mancança! no hi ha el riuring xD)] avui pensaré de que anirà aquest bloC, de moment l'he fet per fer xD...