divendres, 24 de juliol del 2009

Cròniques d'un jove cuiner: I

Coses bàsiques I

Bé, en el capítol d'avui explicarè coses bàsiques, que semblen obies, però són molt importants si no vols passar-te un temps a la garjola per intoxicar algù o probocar-li unes cagarrines de cal Déu xD.

1. Les mans netes: Aquesta és la més important, bé la neteja i la netedat en general són el més important en una cuina... Abans i després de manipular aliments és important netejar-se les mans a consiència i la zona de treball que s'ha utilitzat.

2.Espacio vital: També és important tenir un lloc on terballar, no talalras les coses a terra xD (una taula, una fusta i un fogò, bàsic!) i referit a això...

3. Mantén tu espada afilada, joven escudero: És important tenir les eines (totes jejeje): netes, esmolades i ordenades.

4. Armadura de terciopelo: Una roba còmoda, fresca, NETA (riuring), a ser possible una cassaca (de maniga curta o llarga, segons l'època de l'any), uns esclops (o unes croks xDD) o unes sabates que et tapin els dits dels peus ( si no en vols perdre algun...), pantalons llargs de tela (pk siguin frescos)

5. Posat la goma: Si si, heu sentit bé! El làtex es una part important de la cuina... ELS GUANTS! (¬¬ ), per manipular carns crua, i fer barreges amb les mans...

6. Queviures: La matèria prima que s'utilitza també és important. No te'm possis a cuinar amb uns ous podrits o un polastres que té més penicilina que el tomaquet de'n Fleming xD.




Seguiremos en la pròxima entrega, Cròniques d'un jove cuiner: II, Coses bàsiques II

1 comentari:

  1. Està bé això, es nota que uses molt el teu estil personal i realitzes les entrades amb l'originalitat que et caracteritza. Es nota que no sé que dir, eh?
    Bromes a part, trobo que està molt bé. A veure aquesta conversa de demà, què tal està.

    ResponElimina