dijous, 21 d’octubre del 2010

Il·lús

Ai petit gilipolles, que et creies que el mon eren flors i violes, i volies ser feliç, és més! t'hi consideraves, n'estaves segur, ho eres!... ho eres...

i ara, tens un nus a l'estomac que sembla que t'hagi d'ofegar... qeu et vols arrencar, per que baixaràs a sopar sense gana i t'ho notaran, oh si, t'ho notaran a la cara maleït imbècil, il·lùs de merda (a sopar, vull morir...)

has sopat, recordes la Mafalda, odies la sopa, només avui, merda...

Com un adolescent més, avui et qüestiones l'existència, hahaha, rius, realment cada cop fas més pena.

Coses bones, t'ha caigut la vena dels ulls, no et sentiràs malament per estar fent un esforç que haurien de fer dos, toques millor, compons coses millors, ja has trobat final per a l'obra, em sap greu estimats però no la penso escriure, ja no val la pena... ha canviat alguna cosa en mi, és deia esperança, ha fet el farcell, i ha saltat del segon, fent un XAF! al caure a l'asfalt, molt entretingut...

hahaha, penses en una canço dels pets que et fa riure:

Ara que tot ha quedat clar
i no hi ha res més a dir,
jo mai m'hagués pogut pensar
que acabaríem així.

A algú li sap greu aquesta situació, premonitòria li'n diu ell, gràcies algú ;)

Ara si em disculpeu, o no, que us bombin a tots, ara realment me la pela tot...

HAHAHAHAHA ara saps que vol dir realment aquesta cançó!

Tainted Love

1 comentari:

  1. has de tenir present que res dura per sempre......res.
    Però també has de tenir present que cada final, en la nostra vida, és també un nou inici. és normal estar cabrejat amb tot i tothom quan ens passen coses així, i més quan no sabem per qè passen! si no em fet res d dolent! però passen, i punt, i hem de treure la ràbia.......però amb els dies aquesta ràbia s'esvairà, i miraràs enrere i somriuràs, pel que va ser, pel que vas viure, i segurament no t'empenediràs de RES. tot és qüestió de temps. sona molt típic, però és la veritat més vertadera que existeix! I si a més tens bons amics al teu cantó, el temps sembla qe passi més ràpid! :) o això s'intenta fer.

    I no oblidis entendre l'altre.....pq tu podries haver estat l'altra persona perfectament, i si avui no ho has estat, po9tser ho seràs en una altra ocasió.

    d'aquestes coses ens enriquim, pereti! :) un dia pugem......i l'altre dia baixem......i tornem a pujar. :)

    ResponElimina