dilluns, 3 de gener del 2011

En momentos de depresión, puede que me tire a la bebida, seguro que es una chica fácil

Visca! estrenem l'any amb una puta merda de text depresiu de qualitat qüestionable!
----

I per què quan hom està deprimit, és quan millor escriu? millors acords enllaça i més àvid mentalment es creu, millors frases treu i pitjor es troba?

Per què no pot anar acompanyada la puta inspiració d'un moment de felicitat, un moment pletòric, d'aquests que n'hi ha tants no val al pena plasmar-los (de depressius) tot i així creus que fent quatre ralles (escrites per l'amor de Déu!) tots els mals marxaran, series capaç de pillar ara una ampolla i buidar-la?

Oi tant, només per seguir sumit en aquesta espiral de decadència en que les putes responsabilitats no et deixen ofegar-te tranquil, tant costaria tenir un dia, un puto sol dia sense haver d'aixecar-te aviat per anar a currar tot i ser de putes vacances?

Fart. Fins a la soca dels ous, però és el que toca i aguantaràs la tralla, això i molt més! espera't el dia que tornis fet caldo i et toqui fer la feina que no has fet per que tornes mort d'estar tot el dia dempeus i empassar fum! Ahà! et maleiràs els ossos, a més demà pringaràs doble, tens entreno, no és prou martiri passar-te el dia dret que a sobre a la tarda et vas a destrossar el cos!

Sovint tens ganes de fer un farcell i enviar-ho tot ben lluny, a la puta merda!

1 comentari:

  1. Sí noi sí, tota la raó, quan un està depressiu escriu de PM! -.-''

    ResponElimina