dijous, 1 de desembre del 2016

Escrit continuació octubre 2011...

Arribà a casa. Xop, amb les sabates plenes de fang i el fred penetrant-li dins del seu cos, com si volgués mossegar-li el moll de l'os.

Deixà caure la gavardina a terra, després el jersei de llana, la camisa... Cada peça de roba que es treia el lliurava d'un pes que només la pluja i el fang atorguen a la roba.  Es tragué una sabata fent força amb l'altre peu, però es llençà a terra per aconseguir treure's l'altre. S'eixugà el fang en els pantalons i també, finalment, se'ls aconseguí treure.

Es llençà contra el sofà i es recargolà en la manta.

-Merda!- es digué. Des de la seva posició, en el seu intent de recuperar algun bri d'escalfor corporal veia com s'havia deixat la petaca a la gavardina, tirada per terra, a l'entrada, però el sol fet de plantejar-se anar-la a buscar li produïa més malestar del que podia aguantar.

Aixecà el cap desesperadament i palpant a cegues sobre la tauleta de té, trobà un got, potser d'un altre dia o d'aquell mateix matí, amb un xarrup de licor. Se'l begué d'un sol glop i mirà a través del seu cul translúcid. El llençà contra la porta i va esclatar en mil bocins. Llavors es disposà a intentar agafar el són, si el fred i els remordiments el deixaven.

https://www.youtube.com/watch?v=sCQfTNOC5aE

diumenge, 30 d’octubre del 2016

Breakin' Good

Iridium that brights with that mystical shine

Iodine the heviest essential element.

Sulfur that burns out all my fears

dissabte, 24 de setembre del 2016

Sucre o el dia que ens vam violar l'ànima

Em va inundar una sensació d'eufòria salvatge. Tenia ganes de còrrer ràpid i sense rumb, sentir l'aire a la cara i el bronzit dels arbres al traspassar-los.

De sobte, tot plegat va canviar. El cel es va tornar d'un color rojenc. Els núvols agafaven aquell color lila i gris i res...

va tornar  a perturbar-me el cervell, era inevitable  que se'm desfessin les neurones amb aquells records, que alhora eren tan àcids i tan dolços, com qui beu el primer got de cafè del dia amb vuit cullerades de "sucre.

M.P.O